CALIBRA STIL 2005

calibrari rezervoare stocare lichide

   S.C. CALIBRA STIL 2005 S.R.L. a fost infiintata in anul 2005 si s-a constituit intr-un domeniu distinct de activitate, urmand indeaproape nevoile pietei.

  

   Totodata respectam prevederile standardului international ISO 17025/2005 cu privire la competenta laboratoarelor de incercare si etalonare, si elibereaza documentele specifice pentru mijloacele de masurare verificate conform normei de metrologie legală NML 017/05 cu termen de valabilitate 12 ani.


   

De ce Calibra Stil 2005 ?

 Laboratorul de metrologie a stabilit si mentine un Sistem de Management al calitatii care indeplineste cerintele standardului ISO 9001:2008 si poseda o experienţă de 7 ani în domeniul lucrărilor de  calibrari pentru rezervoare fixe de stocare lichide si asigura respectarea normelor de protecţia muncii, de prevenire si stingere a incendiilor în cursul intervenţiilor făcute în instalaţiile beneficiarului.

L

      Lucrarile executate de catre societatea noastra constau in calibrare mixta si volumetrica cu apa cu echipamente proprii care pot acoperi orice necesitate; elaborare certificate de calibrare si confectionare placute de identificare a rezervoarelor.

     Personalul laboratorului este compus din verificatori cu o vasta experienta in metrologie.

     

Laboratorul de Metrologie

    Laboratorul de metrologie s-a dezvoltat treptat fiind acum foarte competitiv in domeniul sau de activitate.

    De asemenea laboratorul de metrologie este autorizat din anul 2013 pentru verificarea metrologica a aparatelor de cantarit cu functionare neautomata, electronice de exactitate superioara si pentru cele mecanice si electronice,precum si pentru verificarea metrologica a greutatilor de lucru cu valoare nominala de la 1 mg la 50 kg